Niet lullen
maar poetsen!

Met de Rotterdamse mentaliteit aan de slag!

06 12 80 95 32

Diensten

DTP

We werken graag aan onze eigen creaties, maar geven ook creatieve ondersteuning voor bedrijven, uitgeverijen en reclamebureaus. Van schets tot drukklaar bestand. Op basis van passie, ervaring en vakmanschap.

Ontwerp

Grafische oplossingen met een heldere boodschap. Ervaren in vormgeving, zoals het ontwerpen en opmaak van logo’s, complete huisstijlen, brochures, folders, flyers, magazines, boeken, catalogus en advertenties.

Social media

Social media banners voor facebook, Instagram, Twitter enz.
Verder voor digitale nieuwsbrief en uiteraard voor een nieuwe websites kunt u bij Kiksdesign terecht!

Verlies nooit je gevoel voor reclame!

Dat is het motto van Winni Kiksen, een allround reclamemeneer, met jarenlange ervaring. Een specialist in het maken van Logo's, huisstijlen, advertenties, brochures, website en nog veel meer. Eigenlijk heeft hij een antwoord op al uw reclamevragen. ​

​Uiteraard komt hij graag bij uw langs. Bel 06-12809532 of mail winni@kiksdesign.nl voor een vrijblijvende gesprek!

Winni Kiksen is in 1962 geboren in Rotterdam-Zuid, vandaar mijn liefde voor Feyenoord. Na een onbezorgde jeugd in Zuid en later in West verhuisde we naar het mooie Hoogvliet.

Eénmaal op de RTO - Grafisch Lycheum begon mijn liefde voor het vak. Met een diploma op zak werd ik werktekenaar bij Uitgeverij van Kouteren, hierna werkte ik bij diverse reclameburo's zoals Sam Promotions en Effect. Na Effect begon ik met twee collega's Scream Creative. Nog steeds is er die samenwerking maar daar buiten run mijn eigen studio, Kiksdesign. ​

vvMeeuwenplaat

Ik ben verder groot fan van het oer-Hollandse merk Quick en speel nog steeds elke week mijn wedstrijdjes in het Veteranen team van vv Meeuwenplaat.

35

Tevreden klanten

3

Carnavalhits

1600

Kopjes koffie

Samen is niet alleen

Kiksdesign heeft een samenwerking met Scream Creative.
Zo wordt de creatieve capaciteit en kennis verruimd en kunnen we
klanten nog beter van dienst zijn.

Voor al uw
reclamevragen

Horen we u graag!

Kubbeplantsoen 20
3192 GG Hoogvliet
M: 06 12 80 95 32
E: winni@kiksdesign.nl
I: kiksdesign.nl

© 2022 Kiksdesign

Volg ons op Social Media